92755
Kategoriler

Hakkımızda

Resim

     Firmamız yurt içi ve yurt dışında ki restoran, cafe, bar ve otellerde kullanılmak üzere menü tasarım başta olarak tüm görsel gastronomi ürünlerinin tasarım ve imalatını yapmaktadır.

2013 yılında temelleri atılan firmamız Kent Reklam bünyesindedir. Merkezi Eskişehir 'de bulunan Kent Reklam 'ın bir markası olan Menü Tasarım yurt içi ve yurt dışındaki online müşterileri ile bağlantıya geçer. Müşteri talepleri doğrultusunda en uygun konseptte menü tasarımlarını hazırlayıp onaylattıktan sonra tasarıma uygun doğru malzemelere menü baskısını kendi bünyesinde gerçekleştirir. Menü tasarım menü başta olmak üzere bunun yanında amerikan servis, el ilanı, ıslak mendil, baskılı peçete, stik şeker, ambalaj ve paket ürünlerinin tasarım ve baskısınıda gerçekleştirmektedir. 

Tüm ürünlerimizde görsel tasarım firmamız tarafından sağlanmakta olup menü tasarım alanında yenilikçi fikirlere imza atabilmenin gurunu yaşamaktayız. Ürünlerimiz sadece yurt içinde değil yurt dışına da önem, saygı ve değer kazanmaktadır  bugün sunduğumuz kaliteli hizmeti kreatif fikirler ve yeni Ar-Ge çalışmalarımız ile aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.





 

X